Design/tryck som du vill ha det

Telefon


Vi är proffs på allt från idé till tryck!

Digital framställning kopiera

 

Bildbehandling är vår specialitet, det kan te x vara gamla bilder som du vill få inskannade och behandlade eller nyare bilder som du vill ha på ditt visitkort. Det vi inte klarar själva har vi andra proffs som hjälper oss med. Maila eller ring – eller framförallt besök oss, centralt vid torget i Kungsängen, så får vi ta en titt på vad Du vill att vi skall göra åt Dig.

Välkommen!

UtanförFöretaget är centralt beläget vid torget i Kungsängen. Adressen är Kyrkvägen 4F. 

Upplands-Bro kommun genomkorsas från sydöst mot nordväst av E18. I Bro avtar länsväg 269 norrut mot länsväg 263 som har en öst-västlig riktning genom kommunens norra del.

Kommunen trafikeras av Storstockholms Lokaltrafik SL. Pendeltågstation finns både i Bro och Kungsängen. Mellan Stockholm och Kungsängen är det kvartstrafik större delen av dygnet och mellan Stockholm och Bro går det pendeltåg varje halvtimme.

Pendeltågsresan från Stockholms central tar cirka 25 minuter till Kungsängen och ytterligare cirka 5 minuter till Bro. Anslutningsbuss mot Brunna finns till pendeltåget i Kungsängen. Anslutningsbuss mot Råby och Finnsta finns till pendeltåget i Bro. Vissa av dessa bussar trafikerar även sträckan Bro-Kungsängen. Från Bro station går bussar mot Ådö och Smidö och från Kungsängens station går bussar mot Håbo-Tibble och Håtuna.

I rusningstid går direktbuss från Bro, via Kungsängen, till Kista på morgonen och i motsatt riktning på eftermiddagen. Nattetid går nattbussar mellan Stockholm och Bro/Kungsängen

AA FIRMAN

Bra företagsklimat i Upplands-Bro kommun

Upplands-Bro ligger på plats 30 av landets 290 kommuner – och har därmed sprungit förbi elva kommuner bara det senaste året. Upplands-Bro har klättrat och lyckats hålla sig kvar i toppen. De har ett bra och stabilt klimat, och det är tack vare att man inte nöjer sig utan fortsätter att utvecklas.

Du hittar till oss HÄR.

Upplands-Bro Grafiska
Rudolph Söderström

Kyrkvägen 4F (torget)

Postadress: Svartviksbacken 2B
196 41 Kungsängen

Utanför

Leveransadress
Kyrkvägen 4F (torget)

E-post: ubgrafiska@telia.com

tel/fax: 08-581 762 44, 0760-935925

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.